Tester

För oss är rätt utrustning en stor och viktig del av resan. Att hitta en skön byxa, en väl sittande ryggsäck eller en t-shirt som är lika behaglig som snygg kan förhöja upplevelsen likväl som dåligt anpassad utrustning kan sänka humöret rejält.

Utbudet av utrustning är enormt. Olika modeller, material, färg och form gör valet av kläder och tillbehör för din drömresa till en djungel. Denna djungel vill vi lotsa dig rätt genom för att komma ut med funktionella, prisvärda och snygga artiklar på andra sidan.

Vi älskar att testa ny utrustning. Det är alltid lika spännande att få känna på materialet, prova ut passformen och se hur en produkt fungerar i vardagen. Är byxan verkligen lika slitstark som leverantören utlovar, har sovsäcken de egenskaper som presenteras i produktbladet?

Våra tester är till för dig som vill ha råd och stöd när du väljer produkter för din resa. De upplevelser och bedömningar som vi presenterar är våra egna och helt subjektiva men förhoppningsvis kan vi stötta dig i valet av ett par nya vandringsstavar eller en ny funktionströja.

Har du några synpunkter på våra tester eller kanske har egna erfarenheter av de olika produkterna är det bara att höra av sig till oss.

Likaså om du är leverantör och har en ny eller befintlig produkt som du vill att vi provar? Kontaktuppgifter finner ni under Kontakta oss

Kläder

Väskor och ryggsäckar

Tillbehör