Om oss

Seenature bildades för att erbjuda såväl privatpersoner som företag råd och stöd vid val av nödvändig utrustning för sin aktiva resa. Vår expertis ligger inom områden såsom vandrings-, äventyrs-, och sportresor. Vi vänder oss både till expeditionsresenären som till företaget som skall anordna event för sina anställda eller kunder.

Tveka inte att kontakta oss för att höra vad vi kan hjälpa just dig med!

Vi som ligger bakom Seenature är:

Per Gunterberg

Sanslöst sportintresserad grabb som efter många år som fotbollsdomare numera främst ägnar sig åt träning där framför allt löpningen ligger varmt om hjärtat. Älskar utmaningar vilket bland att tagit mig genom såväl fjällmaraton som upp till Kilimanjaros topp.

Bästa reseminne:

Bosnien var för mig ett oskrivet blad men oj så vackert. Fantastiskt fin natur med höga grönskande berg och djupa svindlande kanjoner. Att få sitta efter en hel dags vandring och bli serverad läckra bosniska specialiteter kommer jag sent att glömma.

Om Johan:

Johan har alltid någon utmaning på gång, vare sig det handlar om bergstigning eller kniviga långlopp. Som kompis till Johan har man det aldrig tråkigt och som person och bästa vän är han hjälpsam, stöttande och nära till skratt, vare sig det är långt kvar till toppen eller 37km kvar av maran.

Johan Börjeson

Min största drivkraft är att testa nya utmaningar. Trots att jag varit uppe på knapp 6000 m höjd över havet och har ett stort natur- och fritidsintresse har dock höjdräddslan kommit smygande. När dottern som är nio på senaste resan påpekade att pappa är en fegis när vi klättrar en via ferrata och jag står med darrande ben ca 30 m över marken undrar jag om jag verkligen har rätt hobby.

Bästa reseminne:

Costa Rica då jag och min blivande fru upplevde landets rika fauna.

Om Per:

Per är lagspelare som vill att alla ska ha det bra och sällan tappar humöret. Vill man dock försöka få honom tappa humöret kan man fråga om hur bilen går eller hur många gånger han haft bottenkänning med båten.