Köpvillkor

Köpvillkor

AB Seenature har organisationsnummer ,559164-9165 VAT SE559164916501

Kontaktuppgifter till Seenature:
Tel: 0761166060
Mail: info@seenature.se
Adress: Vallgatan 16 C, 531 30  LIDKÖPING
Senature ingår inte avtal med minderåriga utan målsmans godkännande. Nedan följer övriga köp- och leveransvillkor som Seenature tillämpar:

Leveranser

Vid köp av paket av oss förbehåller vi oss rätten att byta ut en vara mot en likvärdig vara om varan skulle vara slut hos någon av våra leverantörer.

Returer

Kostnaden för returen står köparen för.  Eventuella returer enligt lagstadgad ångerrätt om 14 dagar meddelas Seenature på info@seenature.se. Invänta bekräftelse innan du returnerar.

Om du som kund har hanterat varan i större omfattning än nödvändigt för att fastställa egenskaper och/eller funktion har Seenature rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Vi vill uppmana till försiktighet vid hantering av vara som eventuellt ska returneras. Returneras varan i gott skick efter vad som får anses vara normal hantering för att fastställa egenskaper och/eller funktion, kommer självklart den fulla kostnaden för varan att återbetalas till kund. Vi rekommenderar att samma försiktighet används med produktens förpackning då denna kan ha en påverkan på produktens värde. Om förpackningen har skadats mer än vad som krävs för att öppnas kan en ersättning för värdeminskning komma att tas ut, detta beslutas i varje enskilt fall (med förpackning menas INTE det yttre emballage som din order levereras i).
Ångerrätten gäller inte vid:
  • Köp av vara som har tillverkats enligt konsumentens specifika anvisningar, som har anpassats för den individuella kunden, eller på annat vis fått en tydlig personlig prägel.
Vi reserverar oss för att vi ej har möjlighet att hämta ut din retur om den skickas till annan adress än angiven returadress. Förpacka din retur väl och det går självklart bra att använda samma emballage som produkten var förpackad i, det vill säga påsen eller kartongen vi skickade din vara i.
Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 14 dagar.


Betalning

När du handlar hos Seenature inom Sverige kan du välja mellan Swishbetalning till nummer 123 220 31 07 eller Postförskott. För den sistnämnda tjänsten tar vi ut en avgift på 59 kr.

Leveranssätt

Godset skickas med Posten och du aviseras i första hand genom SMS, i andra hand genom en avi i din brevlåda. Du hämtar din sändning på Postens utlämningscenter.
Du kan ibland även hämta din order på Postens servicecenter. Inom Sverige är fraktkostnaden normalt sett 69 kr inklusive moms.

Transportansvar

Vi tar ansvar för varor som skadas under leverans till dig. Det är viktigt att du direkt tar en bild på det skadade godset när du mottagit paketet och reklamerar det direkt till postombudet. 

När du returnerar en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för godset. Det är mycket viktigt att du packar ner varan noga så att inte varan eller originalförpackningen skadas. Använd aldrig originalförpackningen som yttre emballage för då skadas den. Vid skadad originalförpackning (som uppkommit av orimlig hantering, skada som uppkom vid öppning av förpackning är självklart godtagbart) kommer vi att begära en värdeminskningsersättning av dig som kund. 

Outlösta paket

För varor som du som kund inte löser ut debiterar vi en kostnad för frakt, returfrakt och hantering på totalt 300 kr.

Reklamationer

Om du vill reklamera en vara så kontakta alltid kundtjänst på info@seenature.se. Har du möjlighet att ta ett kort på produkten så kan detta skynda på hanteringen. En reklamation skall göras så snart som möjligt efter att felet upptäckts.

Priser, produkter och erbjudanden

Produktbilderna på hemsidan kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Seenature reserverar sig för eventuella fel i produkt- och prisinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehåller sig Seenature rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för slutförsäljning, tekniska problem och ändringar av tekniska specifikationer.

Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i detta avtal om detta beror på ändrad lagstiftning, myndighets åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.